Sponsorinformatie
Sponsorformulier

Zonder sponsors géén dorpskwis.

Wij willen u als ondernemer vragen om een bijdrage te leveren aan dit unieke, uitdagende en verbindende Drontense evenement!

Wij kunnen u daar iets leuks voor terug geven, namelijk dat uw bedrijf eens op een hele andere manier ‘in the picture’ komt te staan.

Dankzij de bijdragen van onze sponsors kunnen we het inschrijfgeld voor de teams laag houden en kunnen de winnaars mooie geldbedragen schenken aan een vereniging/stichting of goed doel, bij voorkeur binnen onze gemeente. Uw goodwill straalt ook daarnaar uit!

Onze middenstanders zijn belangrijk voor onze dorpen. Dankzij onze sponsors kunnen wij Onze Dorpskwis organiseren, waarvoor wij dankbaar zijn! Wij zullen ons uiterste best doen dit onder de aandacht van de deelnemers te brengen.

Wij hebben verschillende sponsorpakketten. Op deze manier probeert Stichting Onze Dorpskwis sponsoractiviteiten op maat aan te bieden. Elk pakket wordt aangeboden voor de duur van één jaar. U kunt ook aangeven dat u voor 2 of 3 jaar (met korting) sponsor wilt zijn, wat ons een stuk zekerheid geeft voor de organisatie van volgende edities.

Daarnaast kunt u als “Vriend van Onze Dorpskwis” een donatie doen als u ons een warm hart toedraagt.

Bedrag
AVanaf

€ 250,00

  • Locatie- of doe-opdracht tijdens de kwis of een vraag in het kwisboek in de sponsorrubriek “Onze sponsors en vrienden”
  • Gratis deelname bedrijfsteam aan de kwis
  • Vermelding logo in het kwisboek, op de website en tijdens de feestelijke prijsuitreiking
B€ 125,00
  • Een vraag in het kwisboek in de sponsorrubriek “Onze sponsors en vrienden”
  • Vermelding logo in het kwisboek, op de website en tijdens de feestelijke prijsuitreiking
C€ 75,00
  • Vermelding logo in het kwisboek, op de website en tijdens de feestelijke prijsuitreiking
“Vriend”
  • Vermelding logo in het kwisboek en tijdens de feestelijke prijsuitreiking

Bent u enthousiast geworden en wilt u ons ondersteunen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden als sponsor, u kunt ook mailen naar sponsors@onzedorpskwis.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Sponsor worden? Een vraag over sponsoring?

Sponsors

Dankzij onze sponsors kunnen wij Onze Dorpskwis 2024 organiseren, waarvoor wij dankbaar zijn! Wij zullen van onze kant ons uiterste best doen deze onder de aandacht van de deelnemers te brengen!

Daarom dragen wij uit dat het zo belangrijk is om niet alles via internet te kopen; internetbedrijven sponsoren geen plaatselijke activiteiten… Onze middenstanders zijn belangrijk voor onze dorpen!